Fixat hemmakontor

12 apr 2020Personligt0 Kommentarer

Fixat hemmakontor

Ganska exakt en vecka efter jag gjorde Corona-listan kan jag konstatera att vi påbörjat nästan varje punkt. Värre är det med antalet punkter som faktiskt avslutats… Inte för att det spelar någon roll ännu då det inte verkar finnas mycket ljus i tunneln för att bryta den här distanseringen.

Ett projekt på listan kan jag dock bocka av nu vilket var att fixa hemmakontoret. Ett par billiga Lack hyllor från IKEA och lite gröna växter från Plantagen gjorde kontorsplatsen betydligt trevligare och mysigare än det var tidigare. Och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd 🙂

Hemmakontoret

Tavlorna är mina snabbaste tavlor någonsin. Fick en idé av att använda något som redan stod på hyllan och göra ett svart/vitt abstrakt motiv. Testade att macrofotografera två bilder av Buddha, läste in dem, konverterade dem till svart/vitt, skrev ut dem och… klart! Hur bra som helst.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]