För lite sport

5 maj 2020Fotografering, Sportfoto0 Kommentarer

För lite sport

Just nu är det för lite sport överlag, överallt! Corona-pandemin har verkligen satt ner sporten i källaren för att förhoppningsvis dammas av när allt är över.

Utan att egentligen tänka på det så har jag ändå ganska mycket sport i min vardag. Det är ganska uppenbart nu när man inte har det. Jag tittar ganska mycket på fotboll men minns knappt när jag såg senaste matchen.
Jag utför någon form av träning hyfsat regelbundet, då oftast i form av löpning men det sker inte särskilt frekvent just nu.
Jag sitter med i styrelsen i MAI, Malmö Allmänna Idrottsförening, vilket till skillnad från all annan sport har tagit en del tid under Corona-tiden.
Jag är ofta på friidrottstävlingar med Melvin då han är väldigt aktiv friidrottare, även de tävlingarna har lagts i en låda i källaren till vidare.

Det jag märkligt nog inte gör så ofta när det kommer till sport är att fotografera. Det är alldeles för lite sportfotografering i mitt liv.

Jag hade ett sådant uppdrag igår. MAI Runners är ett glatt gäng som springer tillsammans i Malmö en eller ett par gånger i veckan. Mitt jobb blev att fotografera några bilder som skulle kunna användas för lite marknadsföring för MAI Runners, MAI och de motionslopp som MAI arrangerar.

Riktigt kul men lite utav en utmaning för mig och min ovana att fotografera bilder i rörelse.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]