Snogeholm i regn

23 maj 2020Friluftsliv0 Kommentarer

Snogeholm i regn

Efter en kortare promenad längs Snogeholmssjön i Snogeholm norr om Ystad, stannade vi upp för en stilla fika vid sidan av sjön. Hur mysig den än var så avbröts den hastigt av regn och en rask promenad till bilen för skydd.

Regn i Snogeholm

Vi pratade ett tag om att åka tillbaka hem till stan för att bara ta en promenad hemma, men eftersom regnet avtog bestämde vi oss ändå för att köra tillbaka till skogen och prova gå lite där.

Vi valde en annan parkeringsplats och bestämde oss för att gå Roshusslingan på 3,9 km, men precis när vi började gå så började det också regna igen. Ungefär 1 km in i skogen var himlen öppen men vi var bestämda, eftersom vi ändå redan var blöta så var det bara att gå vidare.

Glad är jag att vi tog beslutet att gå, för vilken slinga det var. Tät skog, öppna vyer, blandskog, granskog och öppen betesmark hela vägen promenad i takt till oändligt mycket fågelsång.

Jag önskar jag hade fler bilder på de fantastiska vyerna, men regn, dimma och lite oroväckande problem med objektivet på min kamera gjorde att det inte blev så.

Nästa gång vi kommer hit tar vi gul slinga, Snogeholmsleden 16,5 km… jag längtar redan.

Snogeholm
Enligt svåger Highland cattle, men vad vet jag?

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]