Vad händer?

1 nov 2020Personligt0 Kommentarer

Vad händer?

29 maj(!), alltså ganska precis 5 månader sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Jag tittar på historiken och ser att jag faktiskt påbörjat några inlägg som jag aldrig ens har blivit klar med. För dåligt! Inte för at att det egentligen betyder så mycket. Jag har inga följare och riskerar inte att tappa varken trafik eller pengar, men jag skriver inlägg här för min egen skull, för att jag tycker det är kul och för att hålla motiveringen till att fotografera uppe, och då blir det ju ännu värre om jag inte kan motivera mig att skriva för att hålla motivationen uppe att fotografera.

Ännu konstigare blir det när det här året faktiskt varit ett år där jag skulle kunna skriva hur många inlägg som helst. Vi har varit på massor av nya platser under sommaren, sensommaren och hösten, både på urbana platser och fantastiska naturupplevelser. Inte minst har jag äntligen lyckat fota den där havsörnen om jag ”jagat” i flera år.

Och nu då? Ja, jag tänker inte lova något, i alla fall inte idag, men jag kommer att försöka. Jag skall fundera på en plan och en strategi, låt det här bli en avspark och låt oss se hur länge den här matchen varar.

Tills nästa gång… ha det gött!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]