Val i USA

2 nov 2020Personligt0 Kommentarer

Val i USA

Imorgon är det val i USA, om du kanske av någon händelse har missat det. Jag brukar inte skriva om politik och tänker inte göra det nu heller, så mycket…

Jag är ingen fan av Trump men vad jag sett av Biden så är jag ingen fan av honom heller. Faktum är att jag fortfarande inte pratat med någon som sagt något bra om Biden och varför han skulle vara bättre än Trump. Är det så att det är bra om Biden vinner eller är det bra bara Trump förlorar?

Kan det verkligen vara så att Trump inte gjort något bra under dessa fyra åren? Det är ju inte många gånger jag hört, sett eller läst några positiva nyheter om honom i Sverige.

Oavsett resultat så tycker jag det skall bli ganska spännande att följa slutspurten.

Må bästa gubbe vinna!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]