Romeleåsen i vinterskrud

7 feb 2021Friluftsliv0 Kommentarer

Romeleåsen i vinterskrud

Det är inte ofta man får möjligheten att vandra i snö i Skåne men igår fick vi. Efter att ha ändrat målet för helgens tur några gånger bestämde vi oss tillslut att köra på Romeleåsen med utgång från The Lodge. Vi tänkte egentligen gå längre men eftersom vi visste att det skulle vara en hel del snö och att det var osäkert hur underlaget var så tyckte vi det räckte med 5,3 kilometer.

Det är en fin sträcka att promenera på. Stundtals backig och i detta underlaget ganska svår terräng. Vi har gått här tidigare på sommartid men det var så klart något speciellt när allt var täckt i snö.

Snö
Snö i Skåne

Vi hittade dessutom en plats i solen med fin utsikt och helt lä för lunchen och helt ärligt så var det svårt att resa sig och gå därifrån.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]