Vi freebaseade idag

9 maj 2021Friluftsliv0 Kommentarer

Vi freebaseade idag

Tanken var en planlös skogsvandring idag och det var rätt mycket vad det blev också.
Eftersom vi båda hade lite krämpor och restriktioner så skulle vi inte vandra idag utan bestämde oss för att bara åka ut och vara i naturen. Skog fanns som önskemål och därför bestämde vi oss bara för att köra mot Häckeberga i Skåne.

Väl framme stannade vi till på första, bästa parkeringsmöjlighet, ställde bilen och traskade in i skogen. Efter en knapp kilometers promenad på någon liten djurstig gick vi rakt på Skåneleden SL2 och av vana trogen kunde vi sen fortsätta en bit på den leden.

Några kilometer till gick vi innan vi satte oss ner för att starta stormköket och göra lite lunch och kaffe. Det där med kaffe har vi inte lyckats få till tidigare men idag provade vi kokkaffe vilket var rätt lyckat.

Och vet ni… idag skulle vi handla något snabbt att fixa som lunch på stormköket, in på ICA och det första som mötte oss var Knorrs Pasta Snack Pot för 10 kr styck. Vi köpte 12(!) stycken.

De var helt okej, inte jättemycket mat men det räckte för att vi skulle hålla energin uppe resten av vandringen, definitivt värda 10 kr.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[yarpp]